opc_loader

Buisoven RHTC 80-450/15

Artikelnr: RHTC 80-450/15

Hoog-temperatuur buisoven met SiC verwarmingselementen

10.080,00
(Prijs excl. btw)
Deze compacte buisovens met SiC verwarmingelementen zijn universeel inzetbaar voor vele processen. Met een eenvoudig te plaatsen werkbuis wordt dit buisoven gebruikt voor een breed scala van toepassingen. De hoogwaardige vezelisolatie garandeert een snelle verwarming en afkoeling. De SiC verwarmingselementen zorgen voor een uitstekende temperatuuruniformiteit. De prijs-kwaliteit verhouding voor dit temperatuurbereik is onovertroffen.

Overige informatie

  • Tmax 1500°C
  • Behuizing uit RVS structuurplaten 
  • Buitendiameter van de buis: 80 mm, verwarmde lengte: 450mm.
  • Incl. werkbuis (C799 - 99.7% AI2O3incl. 2 pluggen, formaat :70 x 830 (Ø xL)
  • Thermokoppel Type S
  • Solid state relais voor geluidsarme werking
  • Standaard met B410 controller (5 programma x 4 segmenten en 2 extra uitgangen) met beveiligingsfunctie

Opties:

  • C450 controller (10 programma's x 200 segmenten en 2 extra uitgangen)
  • Over-temperatuur beveiliging voor thermische bescherming klasse 2 in overeenstemming met EN 60519-2. Voorkomt doorstoken bij storing aan de controller

Uit te breiden met systemen voor gebruik met werkbuis onder vacuüm of beschermende atmosfeer.
INFORMEER 070-3876800 of email

Nabertherm service
Buiten de standaard fabrieks garantieperiode van 1 jaar heeft Nabertherm een uitstekende service afdeling waar gedurende zeer lange tijd reserveonderdelen kunnen worden besteld.
De levertijden hiervoor zijn zeer snel en het enige wat u aan ons door hoeft te geven is het type en serienummer van de oven.

Garantie & aansprakelijkheid:
Nabertherm garandeert een goede werking van de oven met inachtneming van standaard industriëel gebruik, evenals voor reserveonderdelen, voor een periode van 12 maanden te rekenen vanaf de dag van levering.
Slijtage onderdelen of beschadigde onderdelen als gevolg van oneigenlijk gebruik, en schade als gevolg van interactie tussen ovenonderdelen en de lading, zijn uitgesloten van de garantie.
Indien de genoemde onderdelen worden gebruikt in de hete oven betreft het een slijtage onderdeel met een verwachtte levensduur die voornamelijk afhankelijk is van de behandeling, de frequentie van gebruik en de werktemperatuur. Een garantie verzoek voor deze onderdelen is daarom uitgesloten.
De garantietermijn voor reparatie en onderhoud is 6 maanden. Leverancier is niet aansprakelijk voor gevolgschade, behalve voor schade onderhevig aan de Europese wet productaansprakelijkheid en richtlijnen, en schade die wettelijk niet kan worden uitgesloten in een contract.

Laatst bekeken items