opc_loader

BOD Incubator voor OXI-top systeem

Al meer dan 25 jaar produceert Pol-Eko-Apparatura hoogwaardige laboratorium apparatuur met een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding, waaronder laboratorium incubators.

Nieuw in het assortiment is de BOD-incubator voor OXI-top systemen. Deze laag temperatuur incubators worden veel toegepast voor Biochemical Oxygen Demand bepalingen, afvalwater analyses, fermentatie studies en bacteriekweken. Met behulp van de OXI-top meetinstrumenten kan de CO2 waarde in een sample worden gemeten bij een zeer constante temperatuur tussen 3 - 40°C binnenin de BOD-incubator. De OXI-top is hiervoor uitgerust met een 2-digit, 7-segment LED-display.

Dankzij de geforceerde convectie warmt de incubator zeer efficiënt en snel op. De behuizing is aan de buitenkant voorzien van een zeer duurzame poedercoating en intern voorzien van een aluminium binnenkant met verschillende voedingsaansluitingen. Verder zijn de incubators standaard ook voorzien van de volgende opties:

  • Microprocessor-controller met LCD display (3 programma’s / 6 segmenten)
  • Afsluitbare ingang van Ø30mm (bijvoorbeeld voor externe meetsensoren)
  • Twee aluminium legborden
  • “Open Deur” alarm

De BOD-incubator is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 150 liter, 250 liter en 300 liter en is al verkrijgbaar vanaf € 1.175,=

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een uitgebreid brochure aanvragen bij Marjolein. Neem hiervoor contact op via 070 - 387 68 00 of mail naar Marjolein@kracht.nl