opc_loader

Peltier Incubators

Al 25 jaar produceert Pol-Eko-Apparatura hoogwaardige laboratorium apparatuur met een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding, waaronder laboratorium incubators.

De incubators zijn naar keuze verkrijgbaar in een gepoedercoate uitvoering, maar ook in een volledige roestvaststalen inox uitvoering.

De maximale temperatuur van de Pol-Eko Peltier incubators is 70 graden C voor de standaard versie en 100 graden Celsius voor de TOP versie.

Het Peltier Element is een element dat in een verwarm- en koelsysteem gebruikt wordt. Het werkt als een elektrische warmtepomp; warmte wordt verplaatst van een koude naar een warme plek.

Dit systeem is stil, milieuvriendelijk, nauwkeurig, energiebesparend en trillingsvrij.

De Peltier incubators van Pol-Eko zijn er in verschillende uitvoeringen met verschillende opties en andere uitbreidingsmogelijkheden. Wil je meer specifieke informatie of heb je zelf een aantal specificaties waaraan je nieuwe laboratorium oven moet voldoen, neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij helpen je verder met je keuze en verzorgen een op maat gemaakte offerte.Pol-Eko laboratorium apparaten

Bel ons in Voorburg: 070 - 387 68 00. Of mail naar: info@kracht.nl