opc_loader

Smeltoven K 1/13

Artikelnr: K 1/13

Compacte smeltoven

5.990,00
(Prijs excl. btw)

1 Liter smeltoven voor het smelten van non-ferrometalen en legeringen, uniek in zijn soort biedt veel technische voordelen. 

Voorzien van kantelsysteem met  gasvering voor eenvoudig uitgieten.
De ovens zijn verkrijgbaar voor temperaturen van 1000, 1300 of 1500°C.

(Prijzen voor de 1500°C smeltovens op aanvraag).

Bijzonderheden:

  • Tmax 1000°C, met een smelttemperatuur van  ongeveer 80-110°C lager 
  • Kroes van met geïntegreerde schenktuit van iso-grafiet inbegrepen, type A6
  • Standaard met R7 controller
  • Buitenmaten: 520x680x660 (bxdxh), inhoud 1 liter
  • Het praktische kantelmechanisme met schokdempers en de schenktuit maken exact doseren gemakkelijk bij het uitgieten
  • Gewicht 120 kg.
  • 3,0 kW - 1 fase

Nabertherm service
Buiten de standaard fabrieks garantieperiode van 1 jaar heeft Nabertherm een uitstekende service afdeling waar gedurende zeer lange tijd reserveonderdelen kunnen worden besteld.
De levertijden hiervoor zijn zeer snel en het enige wat u aan ons door hoeft te geven is het type en serienummer van de oven.

Garantie & aansprakelijkheid:
Nabertherm garandeert een goede werking van de oven met inachtneming van standaard industriëel gebruik, evenals voor reserveonderdelen, voor een periode van 12 maanden te rekenen vanaf de dag van levering.
Slijtage onderdelen of beschadigde onderdelen als gevolg van oneigenlijk gebruik, en schade als gevolg van interactie tussen ovenonderdelen en de lading, zijn uitgesloten van de garantie.
Indien de genoemde onderdelen worden gebruikt in de hete oven betreft het een slijtage onderdeel met een verwachtte levensduur die voornamelijk afhankelijk is van de behandeling, de frequentie van gebruik en de werktemperatuur. Een garantie verzoek voor deze onderdelen is daarom uitgesloten.
De garantietermijn voor reparatie en onderhoud is 6 maanden. Leverancier is niet aansprakelijk voor gevolgschade, behalve voor schade onderhevig aan de Europese wet productaansprakelijkheid en richtlijnen, en schade die wettelijk niet kan worden uitgesloten in een contract.

Laatst bekeken items
5.990,00